2009. október 19., hétfő

Uj fiuk a házban 2

Hello mindenkinek
Huha jo régen posztoltam már képet az újonnan beszerzett vagy javított figuráimról. Ez a mostani kép sem a legújabbakat tartalmazza de mindent csak szép sorjában :)
A kép minőségéért bocsánat de telefonnal készitettem még vagy 1 hónapja.

A Hydro Vipert Tillinger Csabival cseréltem egy transformersre
Van hozzá hátizsák, sisak, békatalpak. Puska sajnos nincs. A spirit csak azért került fel mert újragumiztam és végtagjavítottam mindenét. Sajnos a töktörést nem lehet javítani pedig a figura amúgy gyönyörű. A Mavericket sapkával a Charboilt pedig cső híjján kompletten Paulkleetól szereztem. Csakúgy mint a Trashert és a Crystal Ballt. Utóbbihoz megkaptam a hipnotizáló pizzástányérját is előbbihez pedig volt egy acc pakkos bunkóm úgyhogy ez a kettő teljesnek mondható. A Sea Slugg Tillinger Csabitól van a Dr. Mindbender pedig kedvezményes volt darabokban a holdfényben. Őt is újragumiztam és végtag javítottam.
A countdownt nem emlékszem miért tettem már a képre azt még Davetől vettem mindenesetre az is megvan már. Azóta lett egy Psyche Out és Spearhead és egy Deejay is . Meg még nem emlékszem hogy mik. Kép majd jön róluk. Egyszer.

Üdv

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Már elég rég megkaptam az oldal címét Apoctól, de csak tegnap jutottam el odáig, hogy valóban neki is álljak megnézni s cikkeket olvasni. A legjobban a g.i.joe életérzés tetszett :)
    Lenne egy kérdésem is: volna pár figurám, ami számomra fölösleges, esetleg érdekelnének új szerzemények? Pl. v1,5 Cobra Commander, v1 Baroness, Motor viper+S.T.U.N., stb-stb.
    Ha igen, akkor a deathdreams@freemail.hu-n el tudsz érni.

    Üdvözlettel: Attila

    VálaszTörlés
  2. hello üdv az oldalon

    hát nézd. Ird meg hogy mi mennyi
    toth.balazs@digiterra.hu és akkor majd szemezgetek. Elég szükös a költségvetésem de ki tudja lehet hogy elcsábulok :)

    VálaszTörlés