2009. június 18., csütörtök

Hiss II. Inside

Hello mindenkinek

Alább említettem hogy kaptam egy Hiss tankot Kristóf cimborámtól. Ennek képi bemutatása következik.

A cobra fejlesztőmérnökök valószínüleg nem voltak megelégedve a HISS Ies változat teljesítményével ( a rajzfilmben jópár felrobbant vagy egyéb módon lett az enyészeté) így a továbbfejlesztés mellett döntöttek. A 2es változat csapatszállító funkciót megerősített fő és mellékfegyverzetet valamint nagyobb erősebb felépítményt kapott.

Saccperkábé 3 75 milliméteres ágyu lett az új főfegyver. Látható is hogy incinenator sokkal jobb kedvűen kezeli ezt a pompás fegyvert.Két rakéta és két gépágyú is helyet kapott elöl illetve oldalt. A pilótafülkében most épp Saw Viper és egy iron Grenadier váltotta le a szegény fáradt Track vipertOldalrol....
Itt látható hogy Track viper az originál sofőr hátul pihen éppen. Nem túl kellemes társasága a kissé nagyképü Bludd őrnagy .Előről is a kicsike

3 megjegyzés:

 1. Hali!
  Pont egy ilyen tankom van fenn a Tesz-Veszen.
  Te küldted a linket üzenetben erről a blogról?

  VálaszTörlés
 2. Te árultál egy hiss 2est egy snowcatet meg pár figurát egyben? mert akkor én :) üdv

  VálaszTörlés
 3. Megjegyezném, hogy a Cobra mérnökök ott csesztél el a konstrukciót már az elsö HISS jármünél is, hogy túlságosan magas lett az építmény.

  Az oldalpáncélzat pedig szinte 0 fokban van megdöntve, amiböl kifolyólag egy oldalról bekapott találat még kisebb lövedékek esetén is végzetesek lehetnek.

  A jármü vezetöt védö (remélhetöleg) golyóálló üveg nagy mérete szintén nem egy életbiztosítás a bent ülök számára.

  Gyanítom a HISS jármüveket nem éppen nehézharckocsik ellen vívott harcra fejlesztették ki, hanem a gyalogság támogatására.

  Szerintem inkább APC funkciója lehet a HISS szériának.

  VálaszTörlés