2009. június 23., kedd

Dreadnok Air Skiff

üdvözlet mindenkinek

Elnézést hogy a hétvégén inaktiv voltam de nem igazán voltam gép közelben.


Nos következő járművünk pilótástul érkezik. Nemrégiben újítottam fel majdnem 100%osra az egyik régi régi karácsonyi ajándékomat a Dreadnok Air Skiffet.

A dradnokok mint tudjuk a Cobrák mosdatlan hippi alosztályának jeles képviselői. Csúnyák, büdösek de szinte minden gyüjtő kedveli őket :D Egyik kalózszerü emberük Zanzibar számára lett rendszeresitve ez a csodálatos zöld sárga színekben pompázó ventillátorhajtású mocsárjáró.Itt oldalról láthatjuk magát a csodát. A Cobra mérnökök megoldották azt hogy egy csónak számottevő talp és légballon nélkül fentmaradjon a vizen :)

Bocsánat a homályos képért de higgyétek el Zanzibar élesen sem lesz jobbarcú fiú :)
Bármelyik G.I.Joe repülő kilóméterekről kiszúrná ezt a járgányt még a méteres nádban is. Repülő vagy helikopter ellen pedig mit sem ér a két viz-föld rakéta meg a két géppisztoly. Semmi légvédelem....ejnye cobrák


Az ujrahasznositás jegyében a motort leselejtezett ventillátorokból szedték ki a srácok. Nem épp bizalomgerjesztő...Remélem tetszett az ujabb mese :) Következő járművünk reményeim szerint egy jobb konstrukciójú motorcsónak a Cobra Rat lesz :)

2 megjegyzés:

  1. Jók a leírások...
    Zanzibár viszont úgy néz ki, mint egy rossz buzi.

    VálaszTörlés
  2. van benne valami :D Nem volt sosem a kedvenc figurám

    VálaszTörlés