2010. február 19., péntek

Customz part 6

Hi all

Ma egy gyönyörű custom figura csomaggal kedveskedek nektek. Mindegyiket ugyanaz az ember követte el és egyszerüen frenetikus mindegyik. Szerintem bármelyikünk a fél veséjét odaadná némelyikért :)Ez egy sima régi Cobra AVAC.....némiképp átfestve. Azért ez elég szép.Terepzöld szinü Night Creeper egyenesen Dél-Amerikából. A kreálmány fantázianeve: Cobra Jungle Creeper

Ez egy kitalált szereplő. Captain Kreloffnak hivják és egy gonosz orosz katona aki a Cobrát segiti. A feje egy átfestett 91es Mercer a lába, 91es Commander a többi pedig WORMS-től lett kölcsönözve.
Ez kérem egy Night Ops Firefly névre hallgató átfestett Firefly. Nekem tetszik.


Voltar ugye az Iron Grenadierek vezénylő tábornoka. Most végre láthatjuk az igazi Grenadier egyenruháját is. Gyönyörű

És a végére hagytam a kedvencemet. Akrobata ikreink hétköznapi szerelését is megalkotta ez az úriember mégpedig a rajzfilmbeli ruhájukhoz nagyon hasonlatosan. A test és minden a fejeken kivül Headmantől lettek kölcsönözve és szépen át lettek festve. A fejek maradtak az eredetiek. A kabát nem tudom honnan lett kölcsönözve mindenesetre igy néztek volna ki az ikrek ha szerepelnek a mátrixban. Ez a Custom konkrétan KELL (ugysem lehet meg :))
Ennyi volt mára. Legközelebb post hétfőn lesz addigis jó hétvégét mindenkinek !  Cobraaaaaaaaa!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése