2009. december 9., szerda

Fánzón

Vadiúj rovattal köszöntöm a nagyérdeműt

Ebben a rovatban képeket láthattok olyan hozzánk hasonló elmebeteg (vagy még tán betegebb) állatokról akiknek a G.i.joe fogalma nem egyenlő a barbiellenlábas müanyag katonával.
Amerikában úgytudom rendszeresen szoktak Comic Cont tartani különböző városokban és ekkor összegyűlik a kosztümös rajongósereglet. Természetesen batmantől az x menen át egészen a gi joeig mindenféle hülyeségnek beöltöznek a résztvevők és boldogan fotoztatják magukat boldog boldogtalannal. Lássunk egy pár hülyét izelitőnek.....


Oszoljanak kérem. Nincs itt semmi látnivaló.
Személyigazolványt, forgalmiengedélyt kérünk :)
Hiába no....ő akarja rúl dö wörld. Jol néz ki a fekete egyenruha szó mi szóKi mondta hogy csajok nem lehetnek Enemyk? :)

Aki kimarad lemarad....rengeteg jol sikerült jelmez van a képen.
Crocmaster nagyon faszán néz ki. Persze azért van egy két gagyibb:)

Na a felmosóhaju Baroness és a 3 kilo akrillfestéket magára kenő Destro klón nem maradhatott ki :D
Csekkpoint Csárli :) A Crimson jelmez szerintem nagyon faszaBludd olyan szegény mintha Boratnak kiverték volna a fél szemét:D
A puskák mondjuk komikusak

1 megjegyzés:

 1. Hali!

  Azért azzal a female enemyvel szívesen bonyolódnék lehet közelharcba... O:)
  Mint sok minden másnak, ennek is nagyobb (?) kultúrája van odakünn, hiszen made in america (ill. china vagy hong kong), de tudni kell, hogy itthon is akadnak hasonló képpen elmés avagy idióta fazonok. Gondoljunk csak az egyre nagyobb teret hódító anime találkozókra! S ki szólná meg őket ezért? Hisz kikapcsolódás ez is, színesítheti a 18+os életet is, stb-stb.. :))
  Ha mint beöltözött nem is (elég volt nekem vívásokkor a láncing), de nézőként biztos szívesen részt vennék egy hasonszőrű rendezvényen itthon.
  Hoppá, mi lesz végül az illető találkozóval, amire oly sokan szavaztunk Hé naná'-val?

  VálaszTörlés