2009. december 15., kedd

Customz part 4

Hali mindenkinek

Eme custom figura elkövetőjét sajnos nem irtam fel magamnak mindenesetre nem dolgozik rosszul.
A figura érdekes de ugyanakkor nagyon ötletes. Női B.A.T. leader...ejha. Szegény Overkill meg le van tojvaA készitő még filecardot is fabrikált az új karakternek. Bár a Cyberpunk név szerintem egy kicsit szarul hangzik.

Kemény a csaj. Nem tudom pontosan milyen 25.évfodulós alkatrészekből lett összefabrikálva de teljesen összeérett konstrukció.
Van mindene ami egy jó B.A.T.-nak kell. Cserélhető karok és ezüst hátitatyó
Ime Cyberpunk támadó menyét pózban. Örülnék ha lenne egy a polcomon de hát ennek elég kicsi a valószinüsége

4 megjegyzés:

 1. Komoly darab a hölgy.
  én annó egy Kanót akartam csinálni a Mortal kombatból vagy egy pókembert (snake eyes teséből) de valahogy megfeneklettek az elképzeléseim...

  VálaszTörlés
 2. Pedersen!

  Kano végülis megjelent gi joe formátumban, így annyira moddolni sem kellene. Persze nem egy gyakorta előförduló darab, én legalábbis még nem fogtam kézben egyet sem belőle :)
  Az MK I-es verzióhoz eléggé hasonlít a hivatalos hasbro kiadás, de az MK III összerakható lenne. A fejnek tökéletes egy átalakított Gnawgahyde, csak a bajusz témát kell rajta megkurtítani, az arckifejezés "hibátlan". Testnek a ninja force környékén keresgélnék, pl.: karok T'Jbang, mellkas és ágyék Dice, lábak Undertow, az ágyékkötőt meg kölcsön lehet venni egy Spirittől. De persze ez csak első ötletelés, biztos lehet kiforrottabban is összetenni.

  VálaszTörlés
 3. A TJ Bangen nincs csavarnyilás a hátán igy elég szar lenne kiszedni a karokat. KArra Zartan, Monkeywrench vagy road pig v2 lenne jo szerintem :)

  VálaszTörlés
 4. Ne kano megjelent külön figuraként????
  valahonnan meg kéne szerezni:-)))

  basszus kedvet kaptam hogy valamit össze kéne fabrikálni :-)

  VálaszTörlés