2009. augusztus 14., péntek

Ferret ATV Inside

Jó napokat kivánok

Mai bemutatásra kerülő járművünk egy egészen legendás darab. Minden Cobra katona álma és a Cobra járművek egy ik koronázatlan királya a Ferret ATV. A cobra fejlesztőmérnökök olyan utasítást kaptak a feljebbvalóiktől hogy tervezzenek egy stabil,jó terepjáró képességű max kétszemélyes,tűrhető fegyverzettel ellátott motorszerü járművet a parancsnokoknak és a felderítőknek. Valamelyik srácot erősen megihlethette egy Quad és így már nem is kellett sokat tervezgetni. Erős motort, 1db 20 milliéteres gépágyút 1db kétcsövű géppuskát 2 mindkét irányba kilőhető rakétát és nagy terepgumikat adtak egy quadnak. Lefestették kék-pirosra és hiphopp megszületett a Ferret.
A továbbiakban átadnám a szót Tomaxnak aki gyakran használja eme motorremeket. ő majd elmondja mik a tapasztalatai.....




Hello mindenkinek. Tomax vagyok. Most pedig bemutatom a járgányomat. A tesóm sajnos még nincs itt úgyhogy velem kell beérnetek.Először is azt kell mondanom hogy ez egy remek jármű. Én nagyon kedvelem bár elférne rajta némi optikai tunning és egy jó hifi.





Nézzétek ezeket a betyár kerekeket. Ez öcsém árkon bokron elmegy.
Használtam már hóban,sivatagban,hegyekben mindenol megállta a helyét. Egyedül az a baja hogy könnyen le lehet kapni. Igy egyszer amikor a Hős utcában parkoltam lelopták amig bementünk a boltba egy csokiért.
Egy pörgős ezüst felnit azért rá lehetne pakolni....
A kormány is lehetne kicsit ergonómikusabb na de ne legyünk maximalisták....







Gyakran szoktam igy léggitározni a járgányon miközben nézem a csatát.
Na de ez nem tartozik ide ....
Egy jól eldugott helyről elég keményen lehet aprítani még ezzel a kis motorral is. A 20 milis a rakéták és a géppityu is megfelelő fegyverzet a gép feladatainak elvégzéséhez.






Ez itt a fara neki. Szép nagy kipufogók és szép kerekek.
Azért ezen is lehetne változtatni kicsit. A Cobra logo szép.
Elmondanám azt is hogy két embernek azért szükös a hely a motoron.
Papiron két személyes de azért nem ajánlom senkinek hogy egy Terrordrome-Himalája túrát két személlyel ezzel csináljon meg. A hátso embernek rojtos lesz a segge a fémtől az elülsőnek meg odanyomodik a hogyishivjája a kormányrudhoz. Ez csak egy apro jotanács. Mi is a tesómmal inkább kettőt igényeltünk....










Itt felülnézetből....Látható hogy szép szép a kicsike de lehetne kicsit csinositani. Úgyhogy ezúton szeretném azt kérni.... PLEASE MTV PIMP MY RIDE

2 megjegyzés:

  1. Nagyszerü leírás a megszokott stílusban :)
    Gratuláció az íráshoz és természetesen a jármühöz is.

    VálaszTörlés
  2. köszi :D
    Még magam is röhögtem amikor irtam

    VálaszTörlés